Personalni trening

personalni trening

Opis

Šta je to personalni trening?

Personalni trening osim izrade trenažnog programa prilagođenog vašim potrebama i sposobnostima podrazumeva stalno prisustvo stručnog lica koje će vam omogućiti da kroz komunikaciju, profesionalnu asistenciju i individualni pristup na efikasan način realizujete vaše ciljeve.

Visok nivo motivacije

Personalni trener će vam pomoći da istrajete u ostvarivanju vaših fitnes ciljeva. On će razviti realan i dostižan plan da postavljenje ciljeve i realizujete.

Više od treninga

U svakom trenutku od vašeg personalnog trenera ćete dobiti adekvatan savet vezan za zdravlje, nutriciju ili fitnes. U mnoštvu dostupnih informacija o zdravim životnim navikama prosečnoj osobi je nemoguće da filtrira one koje su validne i korisne. Posao personalnog trenera je da prati aktuelnosti i da vas o informiše o onima koje su u vašem najboljem interesu.

Konstantna, bezrezervna podrška

Od vašeg trenera možete da očekujete kvalitetnu povratnu informaciju u svakom trenutku. Možete biti sigurni da ćete dobiti bezrezervnu podršku i u momentima kada vam ne ide najbolje ili iz nekog razloga sumnjate u sebe.

Ispravna tehnika i forma

Gledanje trenažnih video klipova ili čitanje fitnes magazina ne može biti zamena za personalnog trenera koji će momentalno korigovati vašu neispravnu tehniku i formu prilikom izvođenja vežbi.

Prevencija povređivanja i rehabilitacija

Povreda usled neadekvatnog korišćenja fitnes opreme ili nepravilnog izvođenja vežbi vas može na duže vreme odvojiti od treninga ili učiniti da poželite da prestanete da se bavite fitnesom. Osim što će vas naučiti da ispravno koristite fitnes opremu i rekvizite, personalni trener će pomoći da izbegnete povređivanje tokom svakodnevnih aktivnosti tako što će raditi sa vama na unapređenju vašeg balansa, gipkosti, osnaživanju corea (mišićnog korseta koji daje potporu našoj kičmi).

Sportu specifičan trening

Bilo da ste profesionalni ili rekreativni sportista možete postati bolji u sportu kojim se bavite. Znanje personalnog trenera o biomehanici našeg tela i kretnim obrascima određenog sporta omogući će da unapredite snagu, izdržljivost ili brzinu specifičnu za vaš sport.

Personalizovan program

Vaš trener će dizajnirati program koji je prilagođen vama i vašim ciljevima. Bilo da ste povređeni, da želite da planinarite ili da redukujete telesnu masu, da se konačno rešite bola u leđima, najefikasnije ćete to ostvariti personalnim treningom.

Lokacija