Vođeni trening

vodjeni trening

Opis

Vođeni trening podrazumeva izradu programa treninga za određeni period, koji sadrži vežbe sa definisanim komponentama opterećenja uz kvalitetan monitoring trenera a u malim trenažnim grupama (dve do četiri osobe).

Prikladna cena uz vrhunski kvalitet

Vođeni trening ili grupni personalni trening omogućava da po prikladnoj ceni ostvarite vaše ciljeve u smislu korekcije posture, regulacije telesne mase ili unapređenja opšteg zdravstvenog statusa. Kvalitetna povratna informacija u ovom vidu treninga omogućava treneru da dizajnira efikasan program treninga, kvalitetno demonstrira tehniku trenažnih vežbi i u svakom trenutku nadgleda pravilnu formu njihovog izvođenja.

Zadržava sve prednosti individualnog pristupa

Rad u maloj trenažnoj grupi zadržava sve prednosti individualnog pristupa. Trenažni program je u svakom trenutku usklađen sa vašim trenažnim nivoom i potrebama. U vođenom treningu trener je u mogućnosti da prati progres, modifikuje trening, da u svakom trenutku bude na raspolaganju za konsultacije vezane za ishranu, zdravstveni ili neki drugi problem.

Interakcija sa drugim vežbačima

Interakcija između vas, trenera i drugih vežbača u grupi će pozitivno uticati na vašu motivisanost na treningu. Energija grupnog okruženja će definitivno sprečiti monotoniju i podstaći vas da date sve od sebe. Malo takmičarskog duha će učiniti vaš trening zanimljivijim i učinkovitijim.

Lokacija